Laster siden...
Loading Loading

selskapslokaler, catering & restaurant

Historien om Fagernes Yacht Club

Vi har 4 flotte lokaler som leies ut til selskaper og arrangementer, alt fra 10 personer og helt opp til 120 personer.

Nydelig utsikt fra våre flotte selskapslokaler på Fagernes Yacht Club i Bergen.

Om Fagernes Yacht Club

Fagernes Yacht Club består av ett flott bygg i rolige og maritime omgivelser ved Noråsvannet. Vi har 4 flotte lokaler som leies ut til selskaper og arrangementer, alt fra 10 personer og helt opp til 120 personer. Vi har også en flott uteservering med plass til opptil 80 personer om sommeren.

Vi arrangerer selskaper fra A til Å, enten det skulle være ett minnesamvær, konfirmasjon, bryllup, jubileer, firmafester eller lignende. Vi hjelper deg med planlegging og utføring.

Vi har godt med parkeringsplasser like utenfor lokalene. Det finnes også parkeringsplass ved krysset til Sæleveien med kort gangavstand til våre lokaler. Skulle du ønske å besøke oss med båt så har vi egen gjestebrygge.

Vi skal ha full fokus på god kundeservice og kjøkkenet skal være vårt hjerte.

Vi tilpasser oss alle dine behov ved arrangementer.

Fra pølsebod til ærverdig Yacht Club

Det hele begynte med en pølsebod ved Fagernes Bad, en liten vik der folk før i tiden pleide å ta et friskt bad og kanskje en pølse. Pølseboden vokste seg til å bli en større kiosk/gatekjøkken med blant annet spillemaskiner som mange ungdommer på Bønes samlet seg rundt. Etterhvert ble konseptet endret til å bli selskapslokaler og nytt bygg (det som i dag er selskapslokaler) ble bygget på 90-tallet. Selskapslokalene ble drevet av familien Lerøy frem til ca. 2011, da Odfjell Eiendom kjøpte marina, enebolig, og selskaps- og restaurantbygg.

I dag drives Fagernes Yacht Club av en ny Bergensfamilie som ønsker å ta den ærverdige Yacht Club'en et hakk videre. Vi skal ha full fokus på god kundeservice og kjøkkenet skal være vårt hjerte. Vi skal legge vår sjel i å tilberede måltider basert på sesongens beste råvarer, og lever for mantraet: "God mat på alle fat."

Vi i Fagernes Yacht Club er stolt av å si at vi leverer god tradisjonell hjemmelaget mat, der vi benytter oss av friske flotte råvarer tilgjengelig etter sesong. Våre faglærte kokker har fritt spillerom i tilberedning av vår søndagsbuffet som inneholder ett rikt utvalg av smakfulle retter som også vil variere i innhold fra søndag til søndag.

Fagernes-teamet er en svært godt sammensveiset gjeng med hjerte for å glede andre med vår mat og gode service. Flere av de ansatte har familiære bånd som knytter dem sammen, og det gjør samarbeidet mellom oss lettere, som igjen skal gi våre gjester en skikkelig god opplevelse.

Vår sjefskokk, Øystein Ekren er faglært kokk og lidenskapelig opptatt av faget og norsk mattradisjon. Under kokkeutdannelsen var Øystein engasjert i Ungdomsbedrift, der han var med på å utvikle og produsere enkle produkter som gjorde matopplevelsen bedre. Ungdomsbedrift vant 1. plass for gastronomiske produkt i Hordaland og fikk en flott 3. plass i NM.

Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten, og lover god mat på alle fat.

Reserver bord eller selskap

Velg ønsket tid og dato. Vi tar kontakt med deg for bekreftelse av ønsket reservering.
Usikker hva du skal velge? Ta gjerne kontakt med oss på 55 12 50 80.